Historie – Virksomhedsmål – Kvalitet

FIX4U.DK ~ er en enkeltmandsvirksomhed etableret i maj 2012 af mig, Kasper Kvaale.  Jeg har en medfødt interesse for teknik, mekanik og elektronik, og det er denne interesse der driver værket i FIX4U.DK. Allerede fra jeg var en lille dreng, adskilte jeg alt jeg kom i nærheden af, og har siden levet af at reparere, lige fra cykler, knallerter, motorcykler, biler, telefoner, laptops, stationære computere, fjernbetjeninger, legetøj, gadgets, optiske skannere, kopimaskiner, printere, og meget andet husholdnings, og underholdnings-elektronik. Før jeg startede Fix4u.dk, var jeg beskæftiget i computerbranchen, og de sidste 10 år var jeg “Tech manager” hos en større Dansk  virksomhed, som distribuerer en lang række forskellige elektriske apparater og computertilbehør, hvor jeg var ansvarlig for teknik og support.

Virksomhedsmål ~ er en lille stabil virksomhed, med mange TILFREDSE kunder i Nordsjælland, og dette vil jeg opnå ved at balancere den bedste og mest fleksible service, med fokus på kvalitet, med konkurrencedygtige priser. Jeg var lidt usikker på bæredygtigheden i starten, men det gik ret stærkt med at få faste kunder, både private, firmaer og ikke mindst mange af kommunens institutioner og skoler, og det er således med stor tilfredshed, og KÆMPE taknemmelighed, at jeg ser hvordan Nordsjælland har taget imod Fix4u.dk. Tusind tak til jer dejlige kunder, som hjælper med at sprede kendskabet til Fix4u.dk. Jeg kan simpelthen ikke takke jer nok, og det varmer mit hjerte, både personligt og på biksens vegne!

Ekspertise / Udvalg ~ For at holde et højt ekspertiseniveau, og et overskueligt reservedelslager har jeg valgt at lagerføre samtlige dele til iPhones, og iPads, og kun de vigtigste dele til visse andre mærker. Jeg har firmaaftaler på visse andre modeller, som medfører at jeg også har dele til disse, som kan ses på på prislisten under “Alle de andre”. Det modsatte gælder for laptops. Her er det nærmest “Apple-fri zone”, men til gengæld er alle de andre laptops, og stationære computere velkomne.

Reservedelskvalitet ~ Der indkøbes udelukkende originale reservedele hvor det er muligt, og ellers OEM, altså reservedele der ofte er lavet på samme fabrik, og med samme specifikationer som originale dele. Således er samtlige LCD displays, der bliver monteret hos Fix4u.dk, med samme kontrast, lysintensitet og farver med originale specifikationer. Mange konkurrenter har valgt at profilere sig på PRIS. Her står KVALITET over pris. Det andet giver i det lange løb blot ekstra besvær, mere arbejde, og i sidste ende også utilfredse kunder.

Andet end bare reparation  ~ Udover reparationsvirksomheden, sælger FIX4U.DK også bla. alarmer og LED belysning, og fra tid til anden også salg af computertilbehør, som enten er restpartier, udstillinsvarer, demovarer, varer hvor emballagen er beskadiget under transport, eller opbevaring på lager. Der kan både være tale om udgåede varer, eller returvarer..  men fælles for disse, er at prisen er langt under normal udsalgspris.

Referencer ~ Du kan på siden med feedback, se hvad tidligere kunder mener om oplevelsen hos Fix4U, og du opfordres også til selv at skrive et par linier om din oplevelse efter en reparation, og skulle du mod forventning være bare den mindste smule utilfreds, skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig så vi kan finde en løsning.

 

Skriv et svar