Historie, og virksomhedsmål

FIX4U.DK ~ er en enkeltmandsvirksomhed etableret i maj 2012 af mig, Kasper Kvaale.  Jeg har en medfødt interesse for teknik, mekanik og elektronik, og det er denne interesse der driver værket i FIX4U.DK. Som dreng, adskilte jeg alt jeg kom i nærheden af, og har siden levet af at reparere, samle, servicere alt muligt, lige fra cykler, knallerter, motorcykler, biler, telefoner, laptops, stationære computere, og i udpræget drad, computer tilbehør.. men også HiFi, fjernbetjeninger, gadgets, legetøj, optiske scannere, kopimaskiner og meget andet husholdnings, og underholdnings-elektronik. De sidste 11 år inden jeg startede Fix4u.dk, var jeg beskæftiget i computerbranchen, som “Tech manager” hos en større Dansk  distributør, der solgte en lang række forskellige elektriske apparater og computertilbehør, hvor jeg var ansvarlig for den tekniske afdeling.

Virksomhedsmål ~ Mit mål med Fix4u, er skabe en lille stabil virksomhed, med mange TILFREDSE kunder i Nordsjælland, og dette ved at balancere den bedste og mest fleksible service, med fokus på kvalitet, med konkurrencedygtige priser. Det gik ret stærkt med at få faste kunder, både private, firmaer og mange af kommunens institutioner og skoler, og det er således med stor tilfredshed, og KÆMPE taknemmelighed, at jeg ser hvordan Nordsjælland har taget imod Fix4u.dk. Tusind tak til jer dejlige kunder, som hjælper med at sprede kendskabet til Fix4u.dk. Jeg kan simpelthen ikke takke jer nok, og det varmer mit hjerte, både personligt og “professionelt”!

Ekspertise / Udvalg ~ For at holde et højt ekspertiseniveau, og et overskueligt reservedelslager har jeg valgt at lagerføre samtlige dele til iPhones, og iPads, og kun de vigtigste dele til visse andre mærker. Jeg har firmaaftaler på visse andre modeller, som medfører at jeg også har dele til disse, men kan få de fleste dele hjem fra dag il dag. Alle MacBook’s, laptops, og stationære PC’er er velkomne.

Reservedelskvalitet ~ Der indkøbes udelukkende originale reservedele hvor det er muligt, og ellers OEM, altså reservedele der ofte er lavet på samme fabrik, og med samme specifikationer som originale dele. Således er samtlige LCD displays, der bliver monteret hos Fix4u.dk, med samme kontrast, lysintensitet og farver med originale specifikationer. Mange konkurrenter har valgt at profilere sig på PRIS. Her står KVALITET over pris. Det andet giver i det lange løb blot ekstra besvær, mere arbejde, og i sidste ende også utilfredse kunder.

Andet end “bare” reparation  ~ Udover reparationsvirksomheden, sælger FIX4U.DK også bla. alarmer og LED belysning, og fra tid til anden også salg af computertilbehør, som enten er restpartier af helt nye varer, udstillingsvarer, demovarer, eller varer hvor emballagen er beskadiget under transport, og fælles for alle disse, er at prisen er langt under normal udsalgspris. Webshop på vej..

Er kunderne tilfredse? ~ Du kan på siden med feedback, se hvad tidligere kunder mener om oplevelsen hos Fix4U, og der er også links til Facebook, Trustpilot osv. og du opfordres også til selv, til at skrive et par linier om din oplevelse af en reparation. Skulle du mod forventning være bare den mindste smule utilfreds, skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig så vi kan finde en løsning!

Skriv et svar