Nordic Gaming Asgard Yggdrasil

Navnet på de tre entry-level konfigurationer under Nordic Gaming Asgard-serien, er “Yggdrasil #1-3”. Her finder man tre forskellige konfigurationer, der alle er baseret på AMD Ryzen CPU’er og som kun adskiller sig på CPU’en og grafikkortet, som spænder fra GeForce GTX 1050 Ti 4 GB, GeForce GTX 1060 3 GB til GeForce GTX 1060 8 GB.

Konfigurationerne i Nordic Gaming Asgard Yggdrasil-serien er udvalgt ud fra, at de skal dække behovet på entry-level, der i høj grad sigter mod nyopstartede gamere eller gamere, som er tilfredse med at kunne spille alle de mest populære spil, men uden at have mulighed for at køre på den højeste grafik.

I entry-level tilbyder vi lige nu alle tre Nordic Gaming Asgard Yggdrasil #1-3 både med og uden Windows 10 præ-installeret.

Nordic Gaming Asgard Yggdrasil #1

Med Yggdrasil #1 fra Nordic Gaming Asgard-serien har man sammensat en entry-level konfiguration, der er baseret på en AMD Ryzen 3 2200G CPU og et GeForce GTX 1050 Ti 4 GB-grafikkort, hvilket er med til at sikre den nyopstartede gamer nok power til at komme godt i gang med gaming.


Derudover kommer Yggdrasil #1 med 8 GB RAM,  240 GB SSD, AZZA Photios 250x kabinet med rødt lys og med eller uden præ-installeret Windows 10. Alt i alt lige præcis dét, man har brug for, for at komme godt i gang, uden at man behøver springe banken.

Kom godt i gang med den billigste konfiguration i Nordic Gaming Asgard-serien.

4999,-


Nordic Gaming Asgard Yggdrasil #2

Yggdrasil #2 fra Nordic Gaming Asgard-serien er en entry-level konfiguration, der er baseret på en AMD Ryzen 5 2400G CPU og et GeForce GTX 1060 3 GB-grafikkort, hvilket giver en lille men signifikant opgradering fra Yggdrasil #1, som er med til at give en bredere og mere langsigtet konfiguration.


Yggdrasil #2 kommer yderligere med 8 GB RAM,  240 GB SSD, AZZA Photios 250x kabinet med rødt lys og med eller uden præ-installeret Windows 10. En god entry-level konfiguration, der giver lidt mere spillerum på CPU’en og grafikkortets ydelse end Yggdrasil #1.


En god entry-level konfiguration i Nordic Gaming Asgard-serien.

6199,-

Nordic Gaming Asgard Yggdrasil #3

Den mest langtsigtede konfiguration i Yggdrasil-serien hedder #3, og den kommer med en AMD Ryzen 5 2600 CPU og et GeForce GTX 1060 6 GB-grafikkort, hvilket giver en opstartskonfiguration, som er dækket ind i forhold til fremtidige krav, der følger med udvikling inden for de populære spil på markedet.


Med 8 GB RAM,  240 GB SSD, AZZA Photios 250x kabinet med rødt lys og med eller uden præ-installeret Windows 10 kommer Yggdrasil #3 med lige præcis nok power til at følge med udviklingen, uden man behøver tømme lommerne.


Den mest langtsigtede konfiguration i entry-level serien

6899,-