“Nordic Gaming Asgard”, er navnet på en lang række af nye gaming PC’er, der dækker behovet i hele spektret, fra entry-level, over mid-range til high-end gamere. Alle PC’er er konfigureret af specialister, bygges i DK af de bedste komponenter, og testes inden de kommer ud til brugeren. Nordic Gaming Asgard kommer i tre forskellige serier / prisklasser, som i skrivende stund fordeler sig således:

YGGDRASIL – Entry level / Begynder, med priser fra 4999,- til 6899,-

LOKE – Mid-range / Mellemklasse, med priser fra 7199,- til 9499,-

THOR – High-end / Professionel, med priser fra 10.299,- til 15.999,-

Klik på navnene, for at læse mere om de forskellige serier, og se priserne på hver model.

Altid opdaterede modeller – Alle konfigurationer i Nordic Gaming serien opdateres løbende, så de hele tiden følger med udviklingen, ligesom producenten har en god lagerprofil på hele sortimentet, med øget fokus på high-runner konfigurationer

3 års garanti – Alle gamer PC’er i Nordic Gaming Asgard-serien er produceret af den samme producent, som i påsken 2018 leverede 300 gaming PC’er til Copenhagen Games. Alle PC’er i serien produceres i Danmark med kvalitets-komponenter af kompetente teknikkere, der gennemtester maskinerne, inden den bliver sendt til dig – og så kommer de med 3 års garanti.

Komplette matchende løsninger – Nordic Gaming Asgard er et oplagt valg for brugere der efterspørger konfigurationer, som matcher i et komplet setup med Nordic tilbehør, som F.eks. Keyboards, Mus, Headsets, Gaming stole, Borde, Gulvmåtter, i et komplet gaming setup.

Kontakt Fix4u.dk for mere information – 40305000