OBS OBS OBS: INTROTILBUD PÅ 21.999,- (SPAR 5000,-) ER FORLÆNGET –
Tilbuddet at omfatte alle forudbestilte stole – og gælder til og med udgangen af August, incl. levering til kantsten – i Nordsjælland ! Container ankomst forventet i November – (10% non refundable depositum)

Hvorfor kan man overhovedet købe massagestole hos Fix4u?
Som travl telefonreparatør, kender man alt for godt til smerter i nakke, ryggen, og tilhørende hovedpiner! Når man reparerer, sidder man anspændt i lange perioder, og det har resulteret i ejerskab af 7 forskellige massagestole siden 2012

Hver stol stod her i omkring et år, og kostede fra 1500,- til 41.000,- (både nye og brugte). Efter et års tids brug, vidste man præcis hvad man ønskede forbedret / ændret på hver enkelt af dem, og således var der en lang række krav fra os der skulle opfyldes, inden leverandøraftale blev indgået.

Efter adskillige nætter, med ivrig kommunikation (forskudt tidszone), blev vi bekendt med hvilken fabrikant der kunne tilbyde flest funktioner, holde et fornuftigt niveau, UDEN at gå på kompromis med kvaliteten, og derved imødekomme Danske høje forventninger. Aftale med producenten M-STAR kom i stand premio April 2020 – og stolene er her nu – FIRE er faktisk allerede afsat – (10.08-2020) – og der er nu flere på vej!

M-STAR har lavet massagestole i 22 år, bla “Vending chairs” ~ Betalingsstole som står offentligt tilgængeligt i F.eks. storcentre osv, som man kan aktivere med mønter eller pengesedler. Alene det faktum at fabrikken producerer sådanne stole, ser vi som garanti for, at de laver solide mekanik, men dem Fix4u har bestilt er imidlertid luksus “Full body massage chairs” primært forbeholdt private hjem, virksomheder, Plejehjem, klubber, mv.

Stolenes programmer styres fra det medfølgende betjeningspanel, men man kan også styre via. bluetooth, fra en iPhone / iPad, eller Android telefon / tablet. Disse stole vil kunne udkonkurrere de fleste af dem på markedet herhjemme, både mht. funktioner, og i særdeleshed, “value for money”. Vi har selvfølgelig også fået en aftale i hus, som garanterer reservedele i 24 mdr, så Fix4u kan overholde den lovpligtige garanti i Danmark – (Fabrikken meddeler endvidere, at de vil kunne levere reservedele efter denne dato også).

Her er listen med kravene – Derefter, hvad stolen vi fik hjem kan (i kursiv):

  • Bedre priser end der hidtil har været tilgængelig på det Danske marked – (Du finder ikke en stol med alle de funktioner disse stole har, til mindre end det dobbelte af Fix4u’s intropris i DK)
  • Top kvalitet stole – Solid konstruktion – Lydsvag operation – (Stolen er lydsvag, virker robust i både bevægelse og betjening, og den tager GODT fat)
  • Overskuelig betjening – Remote på Engelsk – (Fjernbetjening er overskueligt opbygget, med nem og logisk betjening – Engelsk sprog med tydeligt belyst display, med symboler)
  • Adskillige autoprogrammer – Enkelte knaptryk ~ Fuldt massageprogram – (Denne model har 11 autoprogrammer – og med blot 3 knaptryk er du i gang ~ Power – Auto – Vælg)
  • Fuld manuel kontrol – Så man kan ramme problematiske områder HELT PRÆCIST. Dette var nærmest det vigtigste for mig – (Alt kan styres manuelt, og tilvælges, ligesom den har to memory for manuelt sammensatte programmer)
  • Et langt “SL track” – Som dækker fra nakke, helt ned til balderne – (Dette track er 125 cm, og strækker fra nakke, til under balderne)
  • Masser af airbags, for at få den bedste “Full body experience – (Denne stol har “36 layer Airbags” – og man kan skelne 34 fra hinanden , enkelte er forbundet parvis)
  • Styring fra app på mobiltelefon – (Styringen fra mobil var jeg meget spændt på, og producentens app virker bedre, mere præcist og navnligt HURTIGERE, end jeg nogensinde havde håbet!)
  • Varme.. En enkelt af vore tidligere stole havde varme i lænden, og det var rart syns vi… – (Denne stol har varme i både lænd, og lægge på begge sider – “Carbon mesh” – KAN TÆNDES / SLUKKES efter behag) 

OBS: INTROTILBUD ER FORLÆNGET TIL AT OMFATTE ALLE FORUDBESTILTE STOLE (10% Depositum), TIL OG MED AUGUST 2020 !!

Pris 26.995,- INTROTILBUD 21.999,-

Pris 25.995,- INTROTILBUD 21.999,-


Ring på 40305000 – for at aftale en prøvetur

Her en anmeldelse fra Thor, som mellem arbejde på mit netværk, skrev denne anmeldelse:

Anmeldelse af massagestol – Af : Thor Larsen – IT gUrU med stort U.

Jeg har været forbi Fix4u et par gange i de sidste års løb og prøvet forskellige massagestole Kasper har haft stående. Stole i forskellige prisklasser og forskellig kvalitet. Nogen af dem har klart været bedre end andre.
Dog er denne stol i en klasse for sig. Den er rar at sidde i (Også bare til at skulle se en film). Den har forskellige funktioner til forskellige ”problemer”, alt efter hvor man har ondt, eller hvis man bare lige skal sidde og blive trykket lidt på.
Stolen har et overskud jeg ikke har oplevet i de andre stole Kasper har haft stående. Enten har de stået og larmet som en jetjager der gør klar til at lette, og har smadret dig rundt i stolen, hvor du så efterfølgende har haft det endnu værre end før du satte dig i den. Eller så har den sagt næsten ingenting, og man har sidde og undret sig over om det snart ville ske noget.
Denne stol derimod, den er dejlig stille (har en hyggelig summen). Den har overskud og kræfter uden det bliver for voldsomt. Den starter hurtigt, og kører bare med det samme. Nem at finde ud af på fjernbetjeningen, man behøver ikke at forholde sig til noget, den klarer det selv. Hvis man vil have noget mere specifikt så kan man også vælge et program til det.
Alt i alt, en stol af lækker kvalitet, lækkert design – uden at larme for meget.