Hvorfor købe massagestol hos Fix4u?

Som travl telefonreparatør, ved jeg desværre lidt for meget om ondt i nakken, ryggen, og tilhørende hovedpiner! Når man reparerer mange telefoner, sidder man nemlig anspændt i lange sammenhængende perioder, og det har siden 2012 resulteret i ejerskab af 5 forskellige massagestole.

Valget af model, og kvalitetskravene til de stole jeg ønsker at sælge videre er således baseret på min erfaring, fra de 5 forskellige stole. Jeg har ejet hver stol, i omkring et år, og prisen strakte sig fra 1500,- til 41.000,- (både nye og brugte), og det eneste de havde til fælles var, at efter et års tid, vidste jeg præcis hvad der var galt med hver enkelt af dem.

Således var der en række krav der skulle opfyldes, og efter noget tid med kommunikation, med de tre mest interessante producenter af massagestole fra Kina, og derved blevet bekendt med hvem der kunne tilbyde den bedste blanding af fornuftig pris, og de vigtigste funktioner, for at kunne imødekomme flest kunders behov:

  • Bedre og mere alsidige stole, til lavere priser end der hidtil har været tilgængelige på det Danske marked.
  • Solid konstruktion – Lydsvag operation, og lang levetid
  • Overskuelig betjening – Remote på Engelsk (Mange er “Chinese only”)
  • Adskillige autoprogrammer – Enkelte knaptryk ~ Fuldt massageprogram
  • Fuld manuel kontrol – Så man PRÆCIST kan ramme problematiske områder
  • Et langt “SL track” – Som dækker fra øvre skuldre, helt ned til balderne
    Masser af airbags, for at få den bedste “Full body experience

Midt i April var aftalen på plads. Producenten har lavet massagestole i 22 år, bla mange “Vending chairs”, altså stole som står offentligt tilgængeligt i F.eks. storcentre, shopping mall’s osv, som man kan aktivere mønter eller sedler i. Alene det faktum at fabrikken producerer sådanne stole, ser jeg som garanti for, at de laver solide mekanik.

De 6 første stole er nu på vej, og der er tale om luksus “Full body massage chairs” til private hjem, som man kan styre fra en iPhone / iPad, eller Android telefon / tablet. De vil udkonkurrere de fleste af stolene på markedet herhjemme, mht. funktioner, og i særdeleshed, “value for money”. Jeg har selvfølgelig også fået en aftale i hus, som garanterer gratis reservedele i 24 mdr, så jeg kan overholde den lovpligtige garanti i Danmark, og fabrikken vil kunne levere reservedele efter denne dato også.

Her er en af stolene, som er på vej!


Glæd jer :-) Det gør jeg!