Fix4u har 14 dages prisgaranti, på både reparationer (af tilsvarende kvalitet), og for at du ikke skal besværes med at finde ud af om det nu også ER billigst her, tjekker Kasper ofte markedets øvrige reparations-priser, og foretager justeringer på egne priser såfemt det er nødvendigt

Naturligvis ønsker man som reparatør at være “billig”, men ikke for enhver pris. “Kvalitet først, SÅ pris”! De to skal balanceres, men her hos Fix4u.dk er kvalitet vigtigst, for det er fuldstændig ligemeget at få lavet noget rigtig billigt, hvis det så ikke virker alligevel!

Priser på telefonernes reservedeledele svinger en del, for der er mange ting der spiller ind på prisen, dollarkursen, leverandører, tilgængelighed på reservedels-markedet, osv.  Fix4u vil i langt de fleste tilfælde matche priser fra andre reparatører, MEN.. der vil være enkelte tilfælde, hvor jeg vælger at holde på min pris, og lade det være op til dig (kunden), at vælge en anden kvalitet, over min anbefaling, og gå til en anden reparatør for et billigere produkt.

Er du i tvivl om noget i denne forbindelse, så ring og spørg – 40305000