Softwareproblemer, iTunes, iPhone & iPad:

Fix4u.dk anbefaler varmt, at du selv tager den nødvendige tid der skal til, for at læse / lære om brug af iTunes, sikkerhedskopiering, iCloud mv. Dette er nyttigt at kunne, og du kommer til at få brug for denne viden, som bruger af iPhone / iPad. Fix4u hjælper gerne kunder med gratis telefonsupport, men KUN om konkrete spørgsmål, og spørgsmålene skal afvikles på MAX 1-2 Minutter, for mens vi snakker om opsætning, oplåsning, backup i forbindelse med Apples fantastiske software osv, ringer potentielle kunder, med fysiske reparationer forgæves, og det er “skidt” for forretningen.

Ønsker du hjælp uden beregning (Hvilket er HELT OK med mig, for det er rart at hjælpe andre), så skal det altså max tage 1-2 minutter, og du skal papir og blyant klar, eller have klæbehjerne, for du får måske instrukser der kan være svære at huske.

Tager det længere tid end 1-2 minutter, eller HAR du allerede opgivet, (eller simpelthen ved på forhånd, at du ikke gider at rode med det), løser jeg gerne problemerne til nedenstående priser.

“Glemt låsekode / Skærmlås” (= Bye bye data) – 249,-

“Gået i baglås under opdatering, eller lignende” – 249,-

“Gendanne” (uden backup af dine data) – 249,-

“Gendanne” (med backup fra iCloud) – 499,-  (Jeg skal have oplyst dit Apple ID, og password)

“Gendanne” (med backup fra anden telefon) – 499,- (Jeg skal have oplyst dit Apple ID, og password)

“Redde data ud af screwed up telefon/iPad” – Pr. time ~ 499,-

“Glemt Apple ID, eller password” – Ring til Apple Support – Jeg kan ikke gøre noget – 0,-