Info om skærmtyper

Det er fint at spare penge, men din mobiltelefon er ikke noget ret godt sted at spare. Fix4u.dk anbefaler VARMT at du læser nedenstående, inden du beslutter dig!

Her beskrives tre forskellige kvaliteter af  skærme til iPhones. Fix4u anbefaler “100% original”, eller “original refurb”, som begge altid er fra Apples egne udvalgte producenter af LCD og touch. På en kopiskærm er alle bestanddele af skærmen Kinesisk.

Foxconn = 100% Original og NY skærm (Dyrest, uden kompromis)

Vælger du en Foxconn skærm, er du garanteret at ALLE komponenter i skærmen er NYE, og lavet af de helt rigtige leverandører, og er samlet hos Foxconn under Apples strenge kvalitetskontrol. Der står minsandten også på fakturaen fra Fix4u, at du har fået en original “Foxconn skærm” – Din skriftlige garanti for TOP-kvalitet! Foxconn er Apples egen samarbejdspartner, og samler ALLE iPhones. Fix4u.dk tilbyder som en af få reparatører, disse 100% originale skærme fra Foxconn til de mest aktuelle modeller.

Original refurbskærm (Det fornuftige og prisbevidste valg)

“Refurbished” betyder at LCD’en (den billedgengivende del af skærmen) + touch, er original fra en af Apples udvalgte samarbejdspartnere (oftest Samsung), men genbrugt fra en skærm med beskadiget glas. Dette lyder måske umiddelbart mindre fedt, men med den rette fabrik, er det et ABSOLUT værdigt alternativ til Foxconn. Du sparer flere hundrede kroner, uden at gå på kompromis med kvaliteten på noget aspekt. Fix4u.dk tilbyder denne type originale skærme, til samtlige modeller tilbage til og med iPhone 4.

Kinesisk kopiskærm

“Hurraa hvor ER de dog billige”, men der stopper begejstringen desværre, da kvaliteten er en blandet fornøjelse! Fix4u ville klart helst undgå disse HELT, men de er desværre bredt repræsenteret i andre mobil-rep-butikker rundt omkring, og derfor tilbyder Fix4u dem også. (Udelukkende for at kunderne kan sammenligne priser).

Fix4u.dk anbefaler altså IKKE disse, og forbeholder retten til at fakturere reservedel og montering hver for sig. Det betyder at hvis du har en defekt kopiskærm, er der naturligvis garanti på den efter gældende lov, men udskiftning betales ved garantireparation.

Huawei – ONE PLUS – Samsung – Nokia

Fix4u.dk bruger KUN 100% originale skærme til disse mærker! Skærme skaffes fra dag til dag (Ring for status på 40305000, helst før 13:00, for levering næste dag)