Info om skærme og skærmtyper

“Hvad der er sparet, er tjent”, men din mobiltelefon er ikke ALTID et godt sted at spare. Fix4u.dk anbefaler VARMT at du læser nedenstående, inden du beslutter dig! Her beskrives tre forskellige kvaliteter af  skærme til iPhones. Fix4u anbefaler “100% original”, eller “original refurb”, som begge altid er fra Apples egne udvalgte producenter af LCD og touch. På en kopiskærm er alle bestanddele af skærmen Kinesisk produktion.

Foxconn = 100% Original ny skærm – “Dyrest, uden kompromis”

Foxconn er Apples samarbejdspartner / montagefabrik. Fix4u.dk tilbyder som en af få “ikke autoriserede reparatører”, disse 100% originale skærme fra Foxconn, til de mest aktuelle modeller. Vælger du en Foxconn skærm, er du garanteret at ALLE komponenter i skærmen er NYE, og lavet af de rigtige leverandører. Skærmen er samlet hos Foxconn, under Apples strenge kvalitetskontrol. Der står minsandten også på fakturaen fra Fix4u, at du har fået en original “Foxconn skærm” – Din skriftlige garanti for TOP-kvalitet!

Original refurbskærm – “Det fornuftige og prisbevidste valg”

“Refurbished” betyder at LCD’en (den billedgengivende del af skærmen) + touch, er original fra en af Apples udvalgte samarbejdspartnere (oftest Samsung), men genbrugt fra en skærm med beskadiget glas. Dette lyder måske umiddelbart mindre fedt, men med den rette fabrik, er det et ABSOLUT værdigt alternativ til Foxconn. Du sparer flere hundrede kroner, uden at gå på kompromis med kvaliteten på noget aspekt. Fix4u.dk tilbyder denne type originale skærme, til samtlige modeller tilbage til og med iPhone 4.

Kinesisk kopiskærm

“Hurraa hvor ER de dog billige”, men kvaliteten KAN være en blandet fornøjelse! Fix4u sorterer i disse, og monterer kun TOPKVALITET kopiskærme! Desværre er kopiskærme bredt repræsenteret i adskillige andre mobil-rep-butikker rundt omkring, og findes i et hav af forskellige kvaliteter. Du kan derfor IKKE sammenligne pirser på kopiskærme, uden at vide præcis hvad der bliver monterer! RING hvis du vil ha mere information, og sammenligne priser.

Fix4u.dk forbeholder retten til at fakturere reservedel og montering hver for sig, for enkelte typer kopiskærme. Det betyder, at hvis du har en defekt kopiskærm, er der naturligvis garanti på den efter gældende lov, men udskiftning betales ved garantireparation.

Serienummerlåste skærme (Kun Apple)

Apple har fået den elendige idé, at “låse” skærmen på alle iPhone modeller fra 11 og frem, til telefonens “hjerne”. Det betyder, at uanset om du monterer en original skærm, vil telefonen virke igen, men den vil dog oftest “brokke sig” i 4 dage med pop-up beskeder, og derefter vil der være et rødt “1” tal, ved symbolet “indstillinger” (Åbner du, og kigger under “Generelt / Om / Vigtig besked om hardware” / “Vigtig besked om skærm” – Vil der her stå, at skærmen ikke kan bekræftes som original). Denne fejl kan pt. kun fjernes, hvis man flytter en IC fra den gamle skærm, over på den nye.. Pris varierer, men ligger på mellem 850,- til  1050,- afhængig af model!  Problemet skyldes således en hårfin blanding af idioti og snæversyn fra Apple, som jeg håber at I læser med.. Skam jer, ligefrem at bruge tid og penge, på at begrænse og besværliggøre reparationsprocessen, for jeres brugere!

Huawei – ONE PLUS – Samsung – Nokia

Fix4u.dk bruger KUN 100% originale skærme til disse mærker! Skærme skaffes oftest fra dag til dag (Ring for status på 40305000, og før 13:00, for levering næste dag)