Hvad skal du gøre lige når det er sket?

 1. UNDLAD AT TILSLUTTE LADER!
 2. Er telefonen tændt, så sluk telefonen straks, hvis den stadig er tændt – Slukker den ikke ved tryk på “Sleep / Powerknappen”, så gør sådan her:
  – iPhone 3-5S (og SE 2016): HOLD sleep / homeknap nede  til den slukker og slip da straks knapperne.
  – På iPhone 7 / 7 PLUS / 8 / 8 PLUS / SE (2020) og måske andre nyere modeller med homeknap, skal du holde “Volumen ned”, samtidig med “Power / Sleep” knappen… til telefonen slukker.. Tænder den igen, prøv da at holde knappen nede (længe), indtil telefonen har vist æblet to gange, og derefter viser sort skærm.
  – For alle nye modeller, på modeller UDEN homeknap, skal du trykke kort på “Volumen op”, efterfulgt at et kort tryk på “Volumen ned”, og hold så “Sleep” knappen nede (længe), indtil telefonen har vist æblet to gange, og derefter viser sort skærm.
 3. Ring på 40305000, og aftale en tid for at få den lukket op, tørret og renset HURTIGST MULIGT. Det kan faktisk kun gå for langsomt. Telefonen starter straks med at korrodere, når den bliver våd.. og den er ret ligeglad med om den bliver lagt i tørre ris! Ved saltvand, kan skader på print allerde ses efter få min.

Priser / vandskader

 • Tørring, rensning og test, koster 350,- som skal betales UANSET om telef kommer til at fungere igen, (arbejdet er det samme).
 • Kommer telefonen til at fungere som følge af div. vandskadede komponenter der blev udskiftet for at få telefonen til at fungere, skal disse betales oven i de 350,-
 • Kommer den IKKE til at virke, betaler du max 350,- 
 • Er der MEGET vigtige data på telefonen, har jeg en ekstern samarbejdspartner, som er både flink, og meget dygtig til reparation af ”logic-boardet”, (telefones hjerne), men ligesom mig, så HADER han vandskader. Afregning er pr. time, og du bedes kontakte mig direkte for flere detaljer, og tilbud.

Generelt om vandskader

Følger du retningslinjerne her, er det ca. 30-40% af vandskader som overlever, efter blot rens / tørring.  Disse råd og informationer omkring vandskader, er baseret på erfaringer med hundredevis af druknede iPhones, og ikke “ammestuehistorier” på nettet! Der ER ingen sikker fast procedure / mirakelkur for vandskader! Nogen dør straks, efter et lille bitte “dyp” i ferskvand, sidde i en svedig BH, eller aftendug.. mens andre overlever mirakuløst efter 14 dage i havet, helt uden menneskelig indblanding. Telefoner er simpelthen ikke konstrueret til væske, og futter yndige sine små spoler af, eller IC’er, (aka ”computer chips”) irer løs, så forbindelser mistes. En meget populær IC at brænde af, er ”PMIC’en”…  (Power Management Integrated Circuit), der styrer lade og strømfunktioner, som følge af midlertidige kortslutninger fra selve vandet/væsken, og endelig kan der opstå permanente kortslutninger og skader på IC’er af forskellige karakter der IKKE kan skiftes, som følge af korrosion og nedsmeltninger ved at lade telefonen ligge med laderen tilsluttet, efter en vandskade. Af og til vil telefonen gerne ha et nyt batteri for svømmeturen, i andre tilfælde, blier skærmen “kosmetisk beskadiget” med skjolder i bagbelysningen, (som man evt. kan leve med, hvis man er ligeglad med den slags “kosmetiske detaljer”)

qrcode