Hvad skal du gøre lige når det er sket?

 1. UNDLAD AT TILSLUTTE LADER!
 2. Er telefonen tændt, så sluk den straks – Slukker den ikke på normal vis, så gør sådan her:
  – iPhone 3-5S (og SE 2016): HOLD sleep / homeknap nede  til den slukker og slip da straks knapperne.
  – På iPhone 7 / 7 PLUS / 8 / 8 PLUS / SE (2020) og måske andre nyere modeller med homeknap, skal du holde “Volumen ned”, samtidig med “Power / Sleep” knappen… til telefonen slukker.. Tænder den igen, prøv da at holde knappen nede (længe), indtil telefonen har vist æblet to gange, og derefter viser sort skærm.
  – For X, og alle nyere modeller UDEN homeknap, skal du trykke kort på “Volumen op”, efterfulgt at et kort tryk på “Volumen ned”, og hold så “Sleep” knappen nede (længe), indtil telefonen har vist æblet to gange, og derefter viser sort skærm… hvor man så slipper “sleep knappen”
 3. Ring på 40305000, og aftale en tid for at få den lukket op, tørret og renset HURTIGST MULIGT. Det kan faktisk kun gå for langsomt. Telefonen korrodere inden i, når den bliver våd.. og den process er ligeglad med tørre ris! Ved saltvand, kan skader på print allerde ses efter få min.

Priser / vandskader

 • Tørring, rensning og test, koster 350,- som skal betales UANSET om telef kommer til at fungere igen, (arbejdet er det samme).
 • Kommer telefonen til at fungere som følge af div. vandskadede komponenter der blev udskiftet for at få telefonen til at fungere, skal disse betales oven i de 350,-
 • Kommer den IKKE til at virke, betaler du max 350,- 
 • Er der MEGET vigtige data på telefonen, har jeg en ekstern samarbejdspartner, som er både flink, og meget dygtig til reparation af ”logic-boardet”, (telefones hjerne), men ligesom mig, så HADER han vandskader. Afregning er pr. time, og du bedes kontakte mig direkte for flere detaljer, og tilbud.

Generelt om vandskader

Følger du retningslinjerne her, er det ca. 30-40% af vandskader som overlever, efter blot rens / tørring.  Disse råd og informationer omkring vandskader, er baseret på erfaringer med hundredevis af druknede iPhones, og ikke “ammestuehistorier” på nettet, ,MEN.. der ER ingen sikker fast procedure / mirakelkur for vandskader! Nogen telefoner dør straks, efter et lille bitte “dyp” i ferskvand, sidde i en svedig BH, eller aftendug.. mens andre overlever mirakuløst efter 14 dage i havet, helt uden menneskelig indblanding. Telefoner er simpelthen ikke konstrueret til væske, og futter deres yndige små spoler af, eller der kommer fugt under IC’er, (aka ”computer chips”) så disse irer løs, så forbindelser mistes. Specielt ”PMIC’en”…  (Power Management Integrated Circuit), der styrer lade og strømfunktioner, ynbder at stå af, som følge af midlertidige kortslutninger fra selve vandet/væsken, og endelig kan der opstå permanente kortslutninger og skader på større komponenter, som IKKE kan skaffes, da de er låst til den specifikke telefon, og kun er produceret af Apple. Af og til kommer der ekstra udgifter, i form af F.eks, et nyt batteri, og i andre tilfælde, bliver skærmen “kosmetisk beskadiget” med skjolder i bagbelysningen.

qrcode