ForsideSkærmtyper

Skærmtyper

Info om skærmtyper – Der er som udgangspunkt 3 forskellige kvaliteter skærme til iPhones, og nedenstående informationer er skrevet ud fra mine erfaringer om iPhones.

1. En helt 100% Original iPhone-skærm kommer fra Foxconn, som er Apples samarbejdspartner i byen Shenzhen, beliggende i Guandong provinsen, i det sydlige Kina, tæt på Hong Kong. Både glas, ramme og LCD er lavet af de helt rigtige leverandører der alle “bor” i Shinzhen, og limet / samlet hos Foxconn.

2. “Refurbskærme”, er et absolut værdigt og billigere alternativ til Foxconn. “Refurbished” betyder i denne sammenhæng, at LCD’en (den billedgenvivende del af skærmen), er original, men reddet / genbrugt fra en skærm smadret glas, og samlet på fabrikker der ikke nar noget at gøre md Apple. Dette lyder måske umiddelbart mindre fedt, men det har vist sig, at med den rette leverandør og en aftale om originalt glas / ramme, eller 100% tilsvarende kvalitet, er det et fantastisk alternativ til “1”. Du sparer F.eks. pt kr. .400,- på iPhone 6, uden at gå på kompromis med kvaliteten på noget aspekt.

3. Kinesisk kopi… Dette marked er en blandet fornøjelse, som jeg i 5 år har prøvet at undgå, men da disse skærme, (Både min “favorit” Tianma, og den MEGET billige “Long Teng”), er meget velrepræsenteret i Danske mobil-rep-butikker, bliver jeg nødt til også at tilbyde dem. Både for, for at nå ud til et bredere publikum, og for ikke at fremstå som “ham den dyre”. Her er ALTID tale om “svingende kvalitet”, og F.eks. er iPhone 6s og 7 alt for ofte = problemer ! Det er Russisk roulette, og selvom jeg udelukkende bruger Tianma, fakturerer jeg alligevel disse som “defekt skærm”, og fraskriver mig derved garanti, ud over at de fungerer når du forlader biksen.
For Huawei, Sony og Samsung anbefaler jeg KUN originale skærme! Jeg kan skaffe næsten alle Huawei fra dag til dag, næsten ingen Samsung, og laver desværre ikke længere Sony!