Info om skærmtyper generelt –

Der er tre forskellige “kvaliteter” skærme til iPhones, som beskrives herunder. Fix4u anbefaler ALTID “100% original”, eller “original refurb” men fører også de bedste kopier til de ældre iPhone modeller, for at kunne imødekomme alle ønsker. Det er fint at spare penge, men det kan hurtigt blive for billigt, og jeg anbefaler VARMT at du læser nedenstående, før du beslutter dig!

Fra iPhone 7 og  derefter = ALTID originale skærme! Det samme gælder ALTID for Huawei, Samsung, ONEPLUS!

1. “100% Original iPhone-skærm” fra Foxconn.

Foxconn er Apples samarbejdspartner, som samler samtlige iPhones. Med betegnelsen “Foxconn skærm”, menes en skærm hvor alle dele der indgår i skærmen (glas / ramme/ LCD og touch) er lavet af de rigtige Apple-leverandører, og at hele herligheden også er samlet der. Foxconn er både producent af elektroniske komponenter, men samtidig også et GIGANTISK “assembly plant” (montagefabrik) i byen Shenzhen, beliggende i Guandong provinsen, i det sydlige Kina, tæt på Hong Kong.  Foxconn er SÅ stort, at man kan køre i 5 minutter på motorvej igennem fabrikkens område, og “man er der stadig”. Fix4u.dk tilbyder “unikt” (som en af få reparatører), disse helt 100% originale iPhoneskærme fra Foxconn (til alle aktuelle modeller), og vælger du en Foxconn skærm, er du garanteret at ALLE komponenter i skærmen er lavet af de helt rigtige leverandører, og er samlet hos Foxconn med Apples kvalitetskontrol, og der står minsandten også på fakturaen fra Fix4u, at du har fået en original “Foxconn skærm”!  Din skriftlige garanti for TOP-kvalitet!

2. “Original Refurbskærm”

“Refurbished” betyder i denne sammenhæng, at LCD’en (den billedgengivende del af skærmen + touch modul), er originalt fra en af Apples udvalgte samarbejdspartnere (oftest Samsung), men her genbrugt fra en skærm med beskadiget glas. Skærme samles ind, og renses af for glassplinter, og kontrolleres GRUNDIGT for fejl, og samles derefter igen med nyt glas, på fabrikker der ikke har noget samarbejde med Apple. Dette lyder måske umiddelbart mindre fedt, men det har vist sig, at med den rette leverandør og en aftale om originalt glas / plastramme, eller 100% tilsvarende kvalitet, er det et værdigt alternativ til Foxconn kvaliteten. Du sparer hurtigt flere hundrede kroner, uden at gå på kompromis med kvaliteten på noget aspekt.

3. “Kinesisk kopiskærm”

Uha uha.. Disse er ALT for ofte en blandet fornøjelse, som jeg har prøvet at undgå lige fra starten, men da disse skærme er meget billige og meget vel repræsenteret i mobil-rep-butikker rundt omkring, bliver jeg nødt til også at tilbyde dem, men dog kun til de ældre modeller. Helt ærligt, så har jeg dem kun for at nå ud til et bredere publikum, og for at I kunder kan sammenligne priserne fra Fix4u, og andre mobilreparatører, på et realistisk grundlag.

OBS: Fix4u har OGSÅ prisgaranti på kopiskærme, men fakturerer disse som en “løs reservedel + montering”. Det er den SAMLEDE pris der er prisgarnati på, men du betaler separat for skærmen, og monteringen. Har du så en “defekt skærm”, er der naturligvis garanti på den efter gældende lov, men afmontering / genmonteringen er en separat service, som skal betales ved garantiudskiftning. Jeg fraskriver mig derved ikke garanti, men adskiller salg af delen, og monteringen for at gøre det billigere end nogen andre, mens “spændingen” ved at købe billigere end jeg anbefaler, forbliver din egen.

Andre mærker

På Huawei, ONE PLUS, Samsung og Nokia, monterer Fix4u også KUN originale skærme!
Næsten alle skærme kan skaffes fra dag til dag, undtagen Samsung, som ikke altid kan levere – Typisk til de seneste modeller. (Ring for status på 40305000)

Fix4u laver desværre ikke længere Sony, HTC, Motorola, Blackberry, Blackview, Asus.