Info om skærmtyper generelt –

Her beskrives tre forskellige kvaliteter af  skærme til iPhones. Fix4u anbefaler “100% original”, eller “original refurb”. Det er fint at spare penge, men det kan hurtigt blive for billigt, og jeg anbefaler VARMT at du læser nedenstående, før du beslutter dig!

Original iPhone-skærm, fra Foxconn.

Vælger du en Foxconn skærm, er du garanteret at ALLE komponenter i skærmen er lavet af de helt rigtige leverandører, og er samlet hos Foxconn under Apples strenge kvalitetskontrol. Der står minsandten også på fakturaen fra Fix4u, at du har fået en original “Foxconn skærm” – Din skriftlige garanti for TOP-kvalitet! Foxconn er Apples egen samarbejdspartner, og samler ALLE iPhones. Foxconn er både producent af elektroniske komponenter, og også en GIGANTISK montagefabrik) i byen Shenzhen, tæt på Hong Kong.  Foxconn er SÅ stort, at man kan køre i 5 minutter på motorvej igennem fabrikkens område, og “man er der stadig”. Fix4u.dk tilbyder, som en af meget få reparatører, disse 100% originale skærme fra Foxconn (til de aktuelle modeller).

Refurbskærm

“Refurbished” betyder i denne sammenhæng, at LCD’en (den billedgengivende del af skærmen + touch modul), er original fra en af Apples udvalgte samarbejdspartnere (oftest Samsung), men genbrugt fra en skærm med beskadiget glas. Skærme renses af for glassplinter, og kontrolleres for fejl, og monteres med nyt glas, på fabrikker der ikke har noget samarbejde med Apple. Dette lyder måske umiddelbart mindre fedt, men med den rette fabrik, er det et ABSOLUT værdigt alternativ til Foxconn. Du sparer flere hundrede kroner, uden at gå på kompromis med kvaliteten på noget aspekt. Fix4u.dk tilbyder denne type originale skærme, til samtlige modeller tilbage til og med iPhone 4.

3. “Kinesisk kopiskærm”

Disse er BILLIGE, men ALT for ofte en blandet fornøjelse, og anbefales IKKE! Fix4u har prøvet at undgå disse lige fra starten, men de ER meget billige og desværre meget bredt repræsenteret i mobil-rep-butikker rundt omkring, og derfor tilbyder Fix4u dem også, men altså mest så kunderne kan sammenligne vores priserne, med andre reparatører.

Fix4u anbefaler IKKE disse, og fakturerer visse kopiskærme som “reservedel + montering”. Har du en defekt skærm i sådan et tilfælde, er der naturligvis garanti på den efter gældende lov, men udskiftning betales ved garantireparation.

Huawei, ONE PLUS, Samsung og Nokia:

Fix4u bruger også her KUN 100% originale skærme! Næsten alle modeller skærme kan skaffes fra dag til dag (Ring for status på 40305000, gerne før 13:00, for 100% sikker levering næste dag)

Fix4u laver desværre ikke længere Sony, HTC, Motorola, Blackberry, Blackview, Asus.