Velkommen til Spacialisten – En underafdeling af Fix4u.dk

Vores mål er altid tilfredse kunder, og opnår dette ved at gå “All in” med vore modeller, og give dig Danmarks absolut bedste “value for money”, med flere dyser og mere udstyr. Du anbefales at forudbestille, fordi at du på den måde kan spare BETYDELIGT med penge i opbevaring og håndtering, og endvidere får mulighed for “special order”, altså bestemme ethvert aspekt af din nye SPA, præcis tilpasset DIN families behov og smag.

Her på siden kan du se et par af de mange lækre modeller som Fix4u.dk kan levere, og ønsker du en større, mindre, eller billigere SPA, skal du blot ringe.. så laver vi et tilbud, ud fra dine behov, ønsker og budget!

TILBUD: Bestil & betal depositum før 01/02-24 og få 10% RABAT ! (Forudbetaling kræves, da SPA specialbygges efter dine ønsker. Depositum varierer efter hvor “speciel” den bestilte SPA er!)

SR 805 – 5 personers Luksus-SPA – som den ses på videoen her
Med ALT udstyr og tilbehør Pris 68.800,- (Leveringstid fra bestilling ca. 5-6 Måneder)
OBS: Demo er også til salg – Startet op i December 2023 – Pris 60.000,-

Ligesom vores massagestole, anbefales du varmt at “forudbestille” din SPA, og derved få den “skræddersyet”, præcis i den farve, størrelse og model, og med det ekstraudstyr som du, og din familie ønsker! Det koster ikke ekstra at få sin vilje, men derimod sparer du således alle lageromkostninger i DK, OG , får den leveret direkte fra producenten, og hjem til dig.

Du er meget velkommen til at ringe på 40305000, mellem Kl. 10 – 20, for information om produkterne generelt, ekstraudstyr, opgraderinger, tilbehør, installation osv.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

SR 859 – 2 Zoner / 8 Meter – 12 personers SWIM-SPA – 259.800,- (Lagersstatus – Demo haves pt. ikke.. Kommer hos kunde 300 meter herfra i 2024 – Lager: 0 / bestilt 0 / solgt 1 – Leveringstid pt. ca.6 mdr)

Vil du gerne supplere din SPA, med mulighed for at svømme, er SR 859 et oplagt valg. Med denne Swim SPA, er i skrivende stund, den absolut største og mest luxuriøse til salg i Danmark.. og her kan alle dine vildeste SPA-ønsker opfyldes. 10 personer kan sidde i denne SPA – SAMTIDIG – mens en mere svømmer i det gennemstrømmende vand. Hvis du ønsker at se den IRL, må du vente til 2022, hvor den opstilles som demo i Blistrup, hos Spacialisten / Fix4u.dk

Evt. financiering kan arrangeres gennem Lendo, som Fix4u.dk har aftale med!

OBS! Søfragt er dyrt for tiden, og dette påvirker priserne, så med mindre at du virkelig brænder for at få en Svømmespa klar til vinter 21/22, anbefaler vi at du venter til sidst på året med at bestille, for du kan formodentlig spare penge!