TYVERISIKRING AF PRIVATE HJEM, MINDRE VIRKSOMHEDER, FORENINGER, KLUBHUSE mv.

Statistikken over indbrud i private hjem i Danmark er desværre løbet helt løbsk de sidste år, og stigningen af indbrud gør en elektronisk alarm interessant. En alarm som giver dig besked via SMS eller telefonopkald i tilfælde af “uønsket aktivitet” i dit hjem, giver tryghed, og kan spare dig for mange ærgelser, også uden et dyrt abbonement med en vagt, som alligevel først kommer når tyven er over alle bjerge med dit B&O.

SMS beskeden indeholder information om præcis hvilke(n) sensor(e) der bliver akiveret, så du kan forholde dig bedst muligt, til den konkrete situationen.

BREAKING NEWS – JEG HAR SELV LIGE HAFT INDBRUD I SIDSTE UGE (UGE 41 – 2013).. RING 40305000 OG HØR, HVORDAN MIN ALARM FIK TYVENE FANGET !!!

Der tilbydes kun EN stabil hovedenhed, der så kan udbygges efter behov, til absolut konkurrencedygtige priser.

Der sælges både komplette sæt over disken, eller tilpasset netop dit hjem incl opsætning og grundig instruktion. I begge tilfælde, er tilkøb af løst tilbehør (ekstra sensore, remotes mv), en mulighed, og her igen, til en meget overkommelig pris.

Hovedenheden som tilbydes, indeholder gennemprøvet og stabil teknologi, og har et informativt og bagbelyst LCD display.

Alarmerne byder på en lang række funktioner, som F.eks at de kan til og frakobles via SMS, og systemet kan nærmest udbygges i det uendelige med bla. disse trådløse enheder:

 

Remotes til at til og frakoble alarmen, (hvilket også kan gøres med kode, fra en mobiltelefon)

PIR bevægelsessensore

Dørmagneter

Vandsensore

Røgsensore

Gassensore

Portfølere

Rullegittersensore

Glas-knusnings-sensore

Eksternt trådløs tastatur (og her kan du også få med touch :-).

 

Ring 40305000 – og få en uforpligtende snak om dine behov, eller lav en aftale om demonstration.. vi har en alarm monteret til formålet, og naturligvis for at passe på bygningen og inventaret!