TYVERISIKRING / ALARM / VIDEO OVERVÅGNING

Indbrud og hjemmerøverier er desværre ikke noget ukendt fænomen i Danmark, og dette gør installation af både videoovervågning, og en elektronisk alarm interessant.

En alarm som giver dig besked via SMS eller telefonopkald i tilfælde af “uønsket aktivitet” i dit hjem, giver tryghed både når du er ude, og hjemme, og kan spare dig for rigtig mange ærgrelser! Der er LANGT mindre chance for at få indbrud, hvis tyven ser at du har alarm, og i særdeleshed videoovervågning.

De alarmer Fix4u sælger, er alle uden et dyrt abonnement med vagtservice, som alligevel først kommer, når tyven er over alle bjerge! Langt de fleste indbrud, er overstået på 5, max 10 minutter, men alarmen giver DIG (og 5 andre valgfrie modtagere) besked omgående, hvis der er uønsket aktivitet i hjemmet!

Videoovervågning kombineret med alarmen, er næsten som at være hjemme, og Fix4u sælger da også videoovervågning! Modtager du en alarm SMS, kan du hurtigt åbne din video-app, og se om der “sker noget der ikke burde derhjemme”! Vores alarm sender dig en SMS, om præcis hvilke(n) sensor(e) der bliver aktiveret, så du kan tjekke videoovervågningen, og forholde dig bedst muligt, til den konkrete situationen.

Der tilbydes pakkeløsninger, komplette sæt over disken, eller du kan få et sæt tilpasset, netop dit hjem. I begge tilfælde, er tilkøb af løst tilbehør (ekstra sensore, remotes mv), en mulighed, og her igen, til en meget overkommelig pris.

Priseksempel på et komplet stabilt video og alarmsystem – 4999,-

Alarm:
– Forberedt til et forbrugsafregnet SIM kort – (Tildel en speciel ringetone til dette SIM kort, på din mobil!)
– 5 dør/vinduessensorer
– 3 PIR sensorer
– 3 remotes
– Udendørs sirene
– Alt hvad du skal bruge til montering

Videoovervågning:
– Komplet sæt med alt man behøver for at komme i gang:
– 4 trådløse kameraer, 3MP, med mobilfjernstyret, 200 graders horisontal motorpanorering
– NVR Box med 500GB Harddisk og et hav af funkrioner, og indstillingsmuligheder
– 500 GB Harddisk (Installeres gratis)
– Brugt PC skærm inkluderet!
– Alt hvad du skal bruge til daglig brug, og montering er inkluderet

Hovedenheden til alarmen, er gennemprøvet og virkelig stabil, og har et informativt bagbelyst LCD display. Fjernbetjeningerne er kraftige og udstråler kvalitet, sensorerne er SUPER energieffektive, og deres batterier holder overraskende længe. Selv mine PIR (bevægelsessensorer) i butikken, kører stadig i bedste velgående, efter over 1½ års aktivering, af mig og kunderne, hele dagen lang! I samme 1½ års testperiode, har jeg ikke haft en eneste fejlalarm!

Alarmerne byder på en lang række komfort-funktioner, som F.eks at de kan til og frakobles fra din mobiltelefon (og du modtager SMS bekræftelse med nuværende status), og systemet kan nærmest udbygges i det uendelige med bla. disse trådløse enheder:

  • Remotes til at til og frakoble alarmen, (hvilket også kan gøres med kode, fra en mobiltelefon)
  • PIR bevægelsessensorer
  • Dørmagneter
  • Vandsensorer
  • Røgsensorer
  • Gassensorer
  • Portfølere
  • Rullegittersensorer
  • Glas-knusnings-sensorer
  • Eksternt trådløs tastatur

Ring 40305000 – og få en uforpligtende snak om dine behov, eller lav en aftale om demonstration.. Fix4u har ALTID en alarm monteret til demonstration, og naturligvis for at passe på bygningen og inventaret!