Hos Fix4u kan du trygt bestille “skrædderbyggede” Gamer PC’er!

Vi har mange års erfaring i at bygge “special order PC’er”, og kan både sammensætte det bedste ud fra dit budget, men når det så er sagt, kan du faktisk spare både penge (og sikkert også tid), ved at bestille en Gamer PC fra vores B2B leverandør, som køber STORT ind (gode priser), bygger og leverer ALT i Gamer PC’er, lige fra entry-level, til high-end gamersystemer, og i kraft af deres volumen, til rigtig gode priser!

Fix4u formidler alle modeller, og dækker ethvert gamerbehov, og er et oplagt valg for brugere der efterspørger konfigurationer, som matcher i et komplet setup med tilbehør, som Keyboards, Mus, Headsets, Gaming stole, Borde, Gulvmåtter – OG, køber du din Gamer PC hos Fix4u, leverer vi tilbehør SVINEBILLIGT!

3 års garanti – Alle PC’er er nøje sammensat for bedste ydelse, og bygges i Danmark af udvalgte komponenter, som også tester maskinerne grundigt, inden de frigives til salg – med 3 års garanti.

OBS: Da udviklingen går hurtigt, og Fix4u har travlt – er der med fuldt overlæg, ikke ret mange data her på siden, og det er for at sikre, at du får den nyeste teknologi, ved at tage kontakt på 40305000, og få en snak om det aktuelle udvalg, tilbud, i forhold til dine behov, og dit budget! Du får så et tilbud, (som du evt. kan “rette til”, før du godkender), og PC’en er dernæst klar til levering, i løbet af et par døgn..

Kontakt Fix4u.dk for mere information – 40305000