“Nordic Gaming Asgard”, er navnet på en lang række af nye gaming PC’er, der dækker behovet i hele spektret, fra entry-level, over mid-range til high-end gamere. Alle PC’er er konfigureret af specialister, bygges i DK af de bedste komponenter, og testes inden de kommer ud til brugeren.

Altid opdaterede modeller – Alle konfigurationer i Nordic Gaming serien opdateres løbende, så de hele tiden følger med udviklingen, ligesom producenten har en god lagerprofil på hele sortimentet, med øget fokus på high-runner konfigurationer

Da udviklingen går hurtigt – bedes du tage kontakt på 40305000, og få en snak om dine behov, og budget! Dernæst får du et tilbud, som du evt kan rette til, før du godkender.. PC’en er klar på et par døgn..

3 års garanti – Alle gamer PC’er i Nordic Gaming Asgard-serien er produceret af den samme producent, som i påsken 2018 leverede 300 gaming PC’er til Copenhagen Games. Alle PC’er i serien produceres i Danmark med kvalitets-komponenter af kompetente teknikkere, der gennemtester maskinerne, inden den bliver sendt til dig – og så kommer de med 3 års garanti.

Komplette matchende løsninger – Nordic Gaming Asgard er et oplagt valg for brugere der efterspørger konfigurationer, som matcher i et komplet setup med Nordic tilbehør, som F.eks. Keyboards, Mus, Headsets, Gaming stole, Borde, Gulvmåtter, i et komplet gaming setup.

Kontakt Fix4u.dk for mere information – 40305000