Egen massagestol i hjemmet, giver familien ubegrænset adgang til massage hele døgnet, men indkøbet kan måske virke uoverskueligt?
Fix4u.dk har gjort det let at vælge, og undgå faldgruber og ubrugelige stole. Vi stiller en lang række krav til producenten, om funktioner og kvalitet, baseret på over 10 års forudgående erfaringer med egne stole. Vor producent har siden 1997 udviklet og forbedret massageprodukter, til et omfattende udvalg, hvorfra Fix4u tilbyder det bedste.

Med egen massagestol, har du massage tilgængelig når DU har brug for det, uafhængig af aftaler og transport.
Fix4u sælger primært producentens luksus-modeller, men en faktor i valget var bestemt også deres produktion af “Vending chairs”, altså betalingsstole, opstillet i shoppingcentre mv. = ROBUST konstruktion!

Tålmodighed betaler sig!

For at kunne levere kvalitetsstole til de priser du ser her, opererer Fix4u PRIMÆRT med begrebet “forudbestilling”, hvor de unødige omkostninger til lager og håndtering i DK elimineres. Du får stolen leveret direkte fra fabrikken (nu i HELE Danmark), og får på denne måde en nyproduceret stol, med de seneste forbedringer, og med seneste software, og i den farve du ønsker. Forudbestilling giver dig bedste “value for money”!

Kan du imidlertid IKKE vente, har Fix4u.dk næsten altid 5-6 af de mest populære stole på lager, dog til en lidt højere pris (lagerplads betaler ikke sig selv). Der er også mulighed for at købe en af vore DEMO stole, til reduceret pris, og du kan financiere købet gennem Lendo, som Fix4u.dk har aftale med!

Priser og tilbud lige nu:

BEGGE RESERVERET, og formodes solgt – The MS-8760 – “Den absolutte bestseller” (Kom og prøv) – LAGERRYDNING FRA FABRIK! 2 STK !
25.999,- FORUDBESTILLING – (Helt ny, MEN KUN I BEIGE/GOLD, og med den klassiske “kabel-remote” til denne pris) – Stolen kan ses og prøves NU, da vi stadig har en demo stol (også til salg, herunder)! Levering til kantsten i Nordsjælland – ETA 6 uger! BEGRÆNSET TILBUD – KUN TO TILBAGE!
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
MS-8760L # 1. – “Den absolutte bestseller” (Kom og prøv) – NY REVISION, MED TOUCH PANEL! Samme massage, mere fancy betjening!
27.999,- FORUDBESTILLING – (Helt ny – Vælg selv farve – Se farver i “infoslider” længere nede på siden). Til denne pris får du den nye touchskærm-controller – Selve STOLEN (og dennes massageegenskaber), kan ses og prøves NU i Blistrup, men demo stol er med kabel-remote!
Levering til kantsten i HELE DK – ETA 10-15 uger! (Produktion ultimo Maj) ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

The MS-8760 # 2. – “Den absolutte bestseller” (Kom og prøv) –
19.500,- Beige/Gold “Demo STOL” Men ren og pæn, og selvfølgelig fejlfri!
Leveret til Nordsjælland – ETA på levering = Få dage, og den kan også prøves i Blistrup! OBS: Fuld garanti jfr købeloven.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
The MS-8760 # 3. – “Den absolutte bestseller” (Kom og prøv) –
19.500,- Grå Denne er et “Kommissionssalg” for kunde, som pga. dimensionerne på dørene, ikke kan ha den med til nyt hus! – Som ny – 6 mdr i privat hjem” Restgaranti følger faktura! ~ Leveret til Nordsjælland – ETA = Max en uge – Identisk stol kan prøves i Blistrup!
OBS: KUNDEN PRØVER OGSÅ SELV AT SÆLGE DEN = RING OG HØR OM TILGÆNGELIGHED FØR DU GLÆDER DIG!

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er MS-8760-BLACK.jpg


____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
RT-8800 – Helt nyudviklet model, og med STOR sandsynlighed den mest avancerede stol på markedet lige nu. Stolen er digsenet efter en sportsvogn, og fås således kun i den viste farve (Sort / Hvid / Orange).

RT-8800 tager GODT fat, og giver dig en intens massageoplevelse. Flere af programmerne må retfærdigvis betegnes som “ikke for sarte sjæle”. Skulle man ønske en mild massage, kan man selvfølgelig bare vælge nogen af de milde programmer, og så lade familien eller gæster nyde godt af de andre. RT-8800 byder på allernyeste massageteknologi, og software. Den har bla. hele TO separate massageslæder i ryggen! Den kan prøves i Blistrup, så længe demostolen undgår at blive solgt –

Prisen for en ny stol, leveret til kantsten i HELE DK – er 39.799,-

ETA ca. 6 uger fra forudbestilling!

RESVERVERET – Kan du ikke vente, er prisen for Demostolen (Ses nedenfor) er 37.499,- leveret til kantsten i Nordsjælland – eller 39.799,- i hele DK. ETA ca. 0-3 dage i Nordsjælland, og 3-7 dage i resten af DK – 6 uger! – RESERVERET

Dette er demostolen, som i skrivende stund (2021-05-24-kl.23:57), har kørt under fem timer – Leveret til Nordsjælland – ETA 0-3 dage – Max en uge – Kan prøves i Blistrup!


OBS: Prisen RT-8800 er reguleret d 15/5-2021, efter prisregulering fra fabrikken!
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

MS-8500 – Sort / Cobber – Elegant og lydløs stol, som tager den godt fat. På trods af hele 24 fantastiske autoprogrammer, er MS-8500 den stol som stryes bedst manuelt, fra et touchpanel der er “fuldt responsivt”. Ønsker du fuld manuel kontrol, vil du elske MS-8500. Efter vor opfattelse, er den langt det bedste køb, og dominerer markedet til forudbestillingsprisen på 29.999,- Stolen bliver leveret hjem til dig – ETA Max 6 uger! – MD-8500 kan desværre IKKE prøves i Blistrup pt. da demostolen lige er blevet solgt, men ring meget gerne, og få alt info du måtte ha brug for!

Kunderne skriver:

(mouseover for pause – pile for skift):


Mekanikken afbilledet her ovenfor, med TO massageslæder til ryggen, er fra M-Star’s nyeste model: RT-8800


Vores erfaring er, at modeller nærmest opdateres fra måned til måned, og således er det bedst at væbne sig med lidt tålmodighed, og forudbestiller stolen sådan her:

– Prøv stolen i ro og mag, i demorum, og vælg den model der passer til dig, samt evt. ønsket farve
– Betal depositum ~ stolen bestilles, og fabrikken bygger din stol, i nyeste revision, og ønsket farve
– Stolen leveres ved din kantsten, samme dag som de ankommer
(oftest ca. 5 uger fra sidste bestillingsdato)

Ønsker du indbæring, samling, instruktion, eller en kombination af disse, giver vi gerne et tilbud baseret de specifikke forhold!


OPDATERINGER & NYHEDER (m/Historik)

 • Introtilbuddet er slut, men efter venlige anmodninger, er der stadig mulighed for at få en helt speciel pris, og det er med “forudbestilte stole”. Du sparer lagerudgiften, (som formodentlig er mere end du tror) – Tilbuddet betinges af et forudbetalt depositum på 20% !
 • Gratis levering til kantsten samme dag som containeren leveres –
  NU INKLUDERET I TILBUDSPRISEN!
 • MS-8760 er nu udsolgt PT. og tages fremadrettet hjem på bestilling ! 
 • Antallet af RT-8800 som bliver “premiere-produceret” til Fix4u.dk, er lige blevet øget til 6 stk – Bestil før de skifter status til “lagervarer”, (og stiger 9000,- !)
 • Shippingpriserne er gået bananas, og næste dato for “seneste forudbestilling” er derfor udsat til 15. Februar, da situationen formodes normaliseret 15. Marts!

MODELLER TIL SALG LIGE NU

MS8500

Ring på 40305000 – for at aftale en prøvetur

Til slut kan nyde et preview af den helt nye model ~ RT8800 – En rigtig luksus-stol, der byder på banebrydende features som kommer til at eliminere al konkurrence, selv i betydeligt højere prisklasser! (Produktion er startet, og ankommer her ultimo Marts – Absolut nyeste teknologi ;-)

Blandt 8800’s nye features, kan bla nævnes TO uafhængige “massageslæder” på samme SL track. Denne feature er en videreudvikling fra M-Star’s nuværende topmodel MS-8900~ SNYD IKKE DIG SELV – PRØV VORES STOLE FØR DU KØBER ~
– Ring på 40305000 –
~

Funktion / Model MS-6602MS-8500MS-8760MS-8810RT-8800Vending Chair 
PrisklasseMellemLUKSUSLUKSUSLUKSUS +LUKSUS ++Forretning / Erhverv
Fuld MassageJAJAJAJAJANEJ / minus fødder
KropsscanningJAJAJAJAJAJA
Nakkescanning Separat? (Uddybes senere)JA? (Uddybes senere)JAJA? (Uddybes senere)
Auto benlængdeJAJAJAJAJANEJ
VarmeJA - (Lænd)JA (Lænd - Lægge)JA - (Lænd - Lægge)JA - (Lænd - Lægge)JA (RYG-LÆND-LÆG)? (Uddybes senere)
HåndmassageJA - ReflexologyJAJAJAJA
ArmmassageJAJAJAJAJANEJ
KnæmassageNEJJANEJJAJA? (Uddybes senere)
Lægmassage på siderneJA - LUFTJA - LUFTJA - LUFTJA - LUFTJA - LUFT
Lægmassage bagJA - LuftpuderJA - RullerJA - LuftpuderJA - RullerJA - RullerJA (Uddybes senere)
Fod rullerJA - 2 stk pr. fodJA -3 stk hver fodJA - 3 stk pr. fodJA - 3 stk pr. fodJA - 3 stk pr. fod
Luftpuder / AirbagsJA - 20 STKJA - 46 STKJA - 36 STKJA - 46 STKJA - 50 STK
Zero GravityJAJAJAJA
Zero space - vægJA - 5 CMJA - 5 CMJAJA - 5 CM
App styringJANEJJA
Bluetooth højttalere indbyggetJAJAJA
2D / 3D / 4D4D3D4D
AutoprogrammerJA - 9 STKJA - 24 STK
Shaitzu massage JAJAJA
Kneading massageJAJAJA
Tapping / Knocking massageJAJAJA
SL Track længde125 CM135 CM125 CM135 CM
StretchJAJAJAJAJAJANEJ
Manuel indstilling af ryghældningJAJAJA
Manuel "udskydning" af foddelenJAJAJA
Manuel "op/ned" af læg & knæmassageNEJJANEJ
Touchpanel eller knap-remote - KabletTouchpanelKnapremote m/display + App
Menu sprogENG / KINESISK
Dimensioner samlet (HxBxL)
Inaktiv (Opret)
Aktiv (Tilbagelænet)
115x72x158 CM
83x72x173 CM
Bredeste mål uden armlæn
("Dørmål" / "Transport)
PRIS FRA LAGER - (Samme dag)
PRIS FORUDBESTILT - (5 - 8 UGER)
Cover materiale
Negativ ION generator

Kunde-feedback:

______________________________________________________________________________
Gry Ostermann Johansen
Vi bruger vores massagestol hver dag .. den har et hav af programmer .. nogle er lidt hårde , men man finder hurtigt ud af favoritterne .. penge godt givet ud .. og så god service ved både køb, prøvetur og levering 😁 Tak

(Fix4u: Feedback baseret på MS-8760) – Velbekomme Gry, og tak for den fine anmeldelse.. jeg kan ikke svare på Trustpilot, da jeg ikke har en betalt konto der, men mange tak, og SÅ dejligt, at I er glade for stolen!!
______________________________________________________________________________

Vi har købt en massagestol af Kasper (Fix4u) og vil virkelig anbefale den! Den er god kvalitet og har mange gode programmer. Man kan også indstille den manuelt til f.eks. at tage kun fødder/ben (som vi elsker herhjemme) og/eller til at tage et specifikt punkt i ryggen hvor der er brug for det. Vi valgte selv farve på stolen og Kasper leverede den. Kasper har det vildeste servicegen og hjælper med alt! Klar anbefaling herfra.
Kira H. Nielsen
(Fix4u: Feedback baseret på MS-8760)
______________________________________________________________________________

Massagestol
Har gennem længere tid ledt efter bedste massage stol til pengene. Der er mange på markedet, men mange er af tvivlsom kvalitet. Har også rejst meget og prøvet mange massage stole, nogle er gode og andre decideret dårlige. Jeg blev anbefalet at kontakte Fix4you, da mine venner havde prøvet deres stole. Det var en meget positiv oplevelse, og super service. Jeg besluttede at købe 2 stole og placere dem i vores biograf. Vi er meget glade for stolene og vi nyder dem flere gange om ugen.
Mvh Mark Johansen –
(Fix4u: Feedback baseret på MS-8760) ______________________________________________________________________________

Jeg har været forbi Fix4u et par gange i de sidste års løb og prøvet forskellige massagestole de har haft stående. Stole i forskellige prisklasser og forskellig kvalitet. Nogen af dem har klart været bedre end andre. Enten har de stået og larmet som en jetjager der gør klar til at lette, og har smadret dig rundt i stolen, hvor du så efterfølgende har haft det endnu værre end før du satte dig i den. Eller så har den sagt næsten ingenting, og man har sidde og undret sig over om det snart ville ske noget.

Denne stol derimod (MS-8760), er dejlig stille (har en hyggelig summen), og er i en klasse for sig. Den er rar at sidde i (Også bare til at skulle se en film). Den har forskellige funktioner til forskellige ”problemer”, alt efter hvor man har ondt, eller hvis man bare lige skal sidde og blive trykket lidt på.

Stolen har et overskud jeg ikke har oplevet i de andre stole Kasper har haft, og den har kræfter uden det bliver for voldsomt, og starter hurtigt, og kører bare med det samme. Nem at finde ud af på fjernbetjeningen, man behøver ikke at forholde sig til noget, den klarer det selv. Hvis man vil have noget mere specifikt så kan man også vælge et program til det. Alt i alt, en stol af lækker kvalitet, lækkert design – uden at larme for meget.
Thor Larsen – IT gUrU med stort U.

(Fix4u: Anmeldelsen her, beskriver indledningsvis nogen af de stole Fix4u har købt i DK til intern brug i virksomheden, og senere: MS-8760)


Lidt “massage-baggrund” – Fra Kasper ~ Fix4u.dk

(Februar 2020)

Kære kunder – Det er med stor glæde og tilfredshed, endelig at kunne tilbyde salg af luksus massagestole i Nordsjælland. Nogen vil måske spørge, hvorfor kan man overhovedet købe massagestole hos Fix4u, som primært reparerer mobiletelefoner, computere og elektronik?

Forklaringen er ret simpel, for som telefonreparatør, kender man nemlig alt for godt til smerter i nakke, ryg og tilhørende hovedpiner, efter at sidde anspændt i længere perioder. Dette har resulteret i ejerskab af 8 forskellige massagestole hos Fix4u.dk – siden 2012. Hver stol stod her i omkring et år, og kostede fra 1500,- til 41.000,- (både nye og brugte). Efter et år med sådan en stol, vidste vi præcis hvad vi ønskede forbedret / ændret på hver enkelt af dem, og således var der en lang række kvalitetskrav der skulle opfyldes, og funktioner der skulle være til stede.

Jagten på den rigtige leverandør varede over et år, og kostede en del vågne nætter, pga. forskudt tidszone. Belønningen for disse anstrengelser, var at blive bekendt med hvilken fabrikant der kunne tilbyde flest funktioner, med et fornuftigt prisniveau, UDEN at gå på kompromis med kvaliteten.

Aftale med producenten kom i stand premio 2020 – og alle stolene fra første container står nu hjemme hos de glade nye ejere, og nu… er nye spændende modeller på vej!

Valget af leverandør var det helt rigtige. M-Star har eksisteret i 22 år, og producerer bla. såkaldte “Vending chairs” ~ (“betalingsstole”, opstillet i storcentre mv. som kan aktiveres ved betaling med betalingskort, mønter eller pengesedler! Alene det faktum at fabrikken producerer sådanne stole, ser vi som garanti for, at de laver solid mekanik. Vi sælger glædeligt betalingsstole til erhverv, men dem Fix4u bestiller hjem til lager, er fortrinsvis “Luksus Full body massage chairs”, beregnet til private hjem.

Disse stole er absolut DK’s bedste køb, både ift. “nyeste teknologi” og funktioner, men i særdeleshed, “value for money”. Vi har selvfølgelig også fået en aftale i hus, som garanterer reservedele i 24 mdr, så Fix4u kan overholde den lovpligtige garanti i Danmark – (Fabrikken meddeler endvidere, at de vil kunne levere reservedele efter denne dato).

Her er listen med kravene – Derefter (i kursiv), hvad vi fik med MS-8760:

 • Bedre priser end der hidtil har været tilgængelig på det Danske marked – (Prøv selv at finde en stol herhjemme, i denne kvalitet, og med alle de funktioner som disse har, til bare NÆR denne pris ~ You can’t!)
 • Top kvalitet stole – (TJEK.. absolut super kvalitet – Kom selv og kig !)
 • Solid konstruktion – (Stolene virker meget robuste, og overbevisende i både bevægelse og betjening, og de tager GODT fat hvis du indstiller dem til det )
 • Lydsvag operation – (Begge modtagne modeller er meget lydsvage)
 • Nem betjening – (Fjernbetjening har overskuelig menustruktur, med let og logisk betjening) –
 • Remote på Engelsk – (TJEK ~ Engelsk – Belyst display – Med symboler)
 • Adskillige gode autoprogrammer – (De to her, har hhv. 11 og 24 autoprogrammer)
 • Hurtig start med enkelte knaptryk – (Med blot 3 knaptryk er du i gang ~ Power – Auto – Vælg)
 • Fuld manuel kontrol – Så man kan ramme problematiske områder HELT PRÆCIST. Dette var nærmest det vigtigste for mig – (Alt kan styres manuelt på begge modeller, og tilvælges, ligesom begge har to memory for manuelt sammensatte programmer)
 • Et langt “SL track” – Som dækker fra nakke, helt ned til balderne – (Dette track er 125 cm, og strækker fra nakke, til under balderne)
 • Masser af airbags, for at få den bedste “Full body experience – (F.eks . har MS-8760 hele 36 stk “layer Airbags” – og man kan skelne 34 fra hinanden, enkelte er forbundet parvis)
 • Styring fra app på mobiltelefon – (Styringen fra mobil var jeg meget spændt på, og producentens app virker bedre, mere præcist og navnligt HURTIGERE, end jeg nogensinde havde håbet!)
 • Varme.. En enkelt af vore tidligere stole, havde varme i lænden, og det var rart syns vi… – (Denne stol har varme i både lænd, og lægge på begge sider – “Carbon mesh” – KAN TÆNDES / SLUKKES efter behag) 


RING PÅ 40305000 – FOR MERE INFORMATION / SVAR PÅ SPØRGSMÅL