Finansier din massagestol med det bedste og billigste lån

Med Lendo kan du indhente og sammenligne lånetilbud fra 12 forskellige banker og låneudbydere. Det gør, at du hurtigt og nemt kan få et overblik over dine lånemuligheder og ud fra dette træffe den bedst mulige beslutning for din privatøkonomi. 

Du kan ansøge om lån mellem 10.000 – 500.000 kroner og med en rentesats fra 2,95%. 

Det er din personlige økonomi, der langt hen ad vejen afgør, hvilken rente bankerne kan tilbyde dig. Dog er der forskel på bankernes risikovillighed, og det er derfor vigtigt at afsøge lånemarkedet, før du vælger det første lån, du får tilbudt. 

Her kommer Lendo ind i billedet. Du udfylder én enkelt låneansøgning og i løbet af få timer vil du modtage lånetilbud fra flere banker – nogle vil endda vende tilbage efter få minutter. Det anbefales dog at vente, til alle bankerne har angivet, hvilket tilbud de kan give dig. 

Dine lånetilbud bliver præsenteret i en oversigt, så du nemt kan sammenligne dem ud fra renten, den samlede tilbagebetaling, den månedlige ydelse eller hvad end, der er afgørende for dig og din situation. Nu er det op til dig at vælge det lån, der passer bedst til dig. 

Det er gratis og uforpligtende. Lever ingen af tilbuddene op til dine forventninger, kan du blot lade være med at vælge et.

Vil du se dine personlige lånemuligheder? Og få det billigste lån, der er for dig på markedet? Send en ansøgning på Lendo.dk.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp i processen, kan du henvende dig til Lendos dygtige kunderådgivere på telefon 70 5000 10.