Historie, og virksomhedsmål

FIX4U.DK ~ er en enkeltmandsvirksomhed etableret i maj 2012 af mig, Kasper Kvaale.  Jeg har en medfødt interesse for teknik, mekanik og elektronik, og det er denne interesse der driver værket i FIX4U.DK. Lige fra jeg kunne holde om en skruetrækker, har jeg adskilt alt hvad jeg kom i nærheden af, og har siden levet af at reparere alt, fra cykler, via computere, til underholdnings-elektronik.

Erhvervserfaring ~ Jeg har arbejdet i computerbranchen siden 85, og de sidste 11 år inden jeg startede Fix4u.dk, var jeg beskæftiget i computerbranchen, som “Tech manager” hos en større Dansk distributør, af en lang række forskellige elektriske apparater, og computertilbehør.

Virksomhedsmål ~ Mit mål med Fix4u, var skabe en stabil virksomhed, med TILFREDSE kunder i Nordsjælland, ved at balancere den mest fleksible service, og fokus på kvalitet, kombineret med konkurrencedygtige priser.

Udvikling ~ Det gik stærkt med at få faste kunder, både private, firmaer, institutioner og skoler, og nu også Gribskov Kommune. Det er således med stor tilfredshed, og taknemmelighed, at jeg ser hvordan Nordsjælland har taget imod Fix4u.dk. Tusind tak til jer, dejlige kunder,  både private, offentlige og firmakunder, som alle hjælper med at sprede kendskabet til Fix4u.dk. Jeg kan ikke takke jer nok!

Ekspertise / Udvalg ~ For at holde et højt ekspertiseniveau, og overskueligt reservedelslager har jeg valgt at lagerføre alle dele til iPhones, og iPads, og kun de vigtigste dele til andre udvalgte mærker. Jeg har firmaaftaler på visse andre modeller, som medfører at jeg også har dele til disse, men kan få de fleste dele hjem til næste dag. Alle MacBook’s, laptops, og stationære PC’er er velkomne.

Reservedelskvalitet ~ Der indkøbes udelukkende originale reservedele hvor det er muligt, og Fix4u anbefaler ALTID originale dele. Du skal altså specifikt bede om kopi, hvis du ønsker dette. Mange konkurrenter i branchen profilerer sig på PRIS, men her står KVALITET altsåklart over pris. Det andet giver i det lange løb blot ekstra besvær, mere arbejde, og på længere sigt, utilfredse kunder.

Andet end “bare” reparation  ~ Udover reparationsvirksomheden, importerer og sælger FIX4U.DK også bla. telefon reservedele, og computertilbehør, massagestole, sjove gadgets, og varer fra Kina på bestilling.

Er kunderne tilfredse? ~ Du kan på siden med feedback, se hvad tidligere kunder mener om oplevelsen hos Fix4U, og der er også links til Facebook, Trustpilot osv. og du opfordres også til selv, til at skrive et par linjer om din oplevelse med Fix4u.dk