Historie, og virksomhedsmål

FIX4U.DK ~ er en enkeltmandsvirksomhed etableret i maj 2012 af Kasper Kvaale, som med en medfødt interesse for teknik, mekanik og elektronik, driver FIX4U.DK. – “Lige fra jeg kunne holde om en skruetrækker i hånden, har jeg adskilt (og samlet), alt hvad jeg kom i nærheden af, og har siden levet af at reparere alt, fra cykler, via computere, til underholdnings-elektronik, og selvfølgelig – mobiltelefoner” !

Erhvervserfaring ~ Jeg har arbejdet i computerbranchen siden 1985, og de sidste 11 år i erhvervslivet, før jeg startede Fix4u.dk, var “Tech manager” hos en større Dansk distributør, af en lang række forskellige elektriske apparater, herunder hovedsagelig computertilbehør, og consumer elektronik!

Virksomhedsmål ~ Mit mål med at starte Fix4u, var skabe en stabil virksomhed, med TILFREDSE kunder i Nordsjælland, ved at balancere den mest fleksible service, og fokus på kvalitet, kombineret med konkurrencedygtige priser, (og en anden faktor var, at slippe for 1½ times transport, hver dag!)

Udvikling ~ Det gik stærkt med at få faste kunder, både private, firmaer, institutioner og skoler, og nu også Gribskov Kommune. Det er således med stor tilfredshed, og taknemmelighed, at jeg ser hvordan Nordsjælland har taget imod Fix4u.dk. Tusind tak til jer, dejlige kunder,  både private, offentlige og firmakunder, som alle hjælper med at sprede kendskabet til Fix4u.dk. Jeg kan ikke takke jer nok!

Ekspertise / Udvalg ~ For at holde et højt niveau af ekspertise, og overskueligt reservedelslager har jeg valgt at lagerføre alle dele til iPhones, og iPads, og kun de vigtigste dele til andre udvalgte mærker. Jeg har firmaaftaler på visse andre modeller, som medfører at jeg også har dele til disse, men kan få de fleste dele hjem til næste dag. Alle MacBook’s, laptops, og stationære PC’er er velkomne.

Reservedelskvalitet ~ Der indkøbes udelukkende originale reservedele (hvor det er muligt, og kan betale sig), og Fix4u anbefaler ALTID originale dele. Desværre har Apple de senere år, indført tekniske tiltag, der har gjort det mindre atraktivt, at bruge originale dele, så du nu SPECIFIKT skal bede om original skærm, såfremt du ønsker dette. Selvom du får en kopiskærm på din telefon, står KVALITET stadig klart over pris hos Fix4u.dk

Andet end “bare” reparation ~ Udover reparationsvirksomheden, importerer og sælger FIX4U.DK også bla. Telefoner, iPads, covers, panserglas, opladere, kabler, bærbare computere, stationære computere, telefonreservedele, og computertilbehør, massagestole, SPA bade, og importerer hjertens gerne andre varer fra Kina, som du selv har fundet. Fix4u har forbindelser i både Shenzhen, Foshan, Hefei og Ningbo.

Kundetilfredshed ~ Du kan på siden med feedback, se hvad tidligere kunder mener om oplevelsen hos Fix4U, og der er også links til Facebook, Trustpilot osv. og du opfordres også til selv, til at skrive et par linjer om din oplevelse med Fix4u.dk – Skulle du selv nogensinde være utilfreds med noget som helst aspekt af din interaktion med Fix4u.dk skal du ENDELIG henvende dig, og før du skriver en anmeldelse, så fejlen kan rettes, og du kan blive 100% tilfreds!