Apple får samlet de fleste af deres produkter hos Foxconn, i by der hedder Shenzhen, i Guangdong, i Kina. Foxconn, som er en industri-GIGANT, der samler elektroniske apparater, og selv producerer et HAV af komponenter i nærmest ufattelig stor målestok. Foxconn samler altså bla. iPhones for Apple, og producerer selv mange af delene, mens de også har licenserede underleverandører. Skærmene på iPhones, er oftest produceret af Toshiba, Samsung, LG, og Sharp..

Imidlertid er der over årene skudt en hel række “alternative producenter” op, (Tianma, Chen chao, JK , RJ, ZY, GX). Disse fabrikker producerer både skærme, og også andre producenter af forskellige reservedele til iPhones. Op gennem tiden har man set nærmest imponerende dårlig kvalitet, og med produkter som disse, med relativt kort levetid, er det en sand jungle med en sværm af Kinesiske sælgere, der ihærdigt sender mails og prøver at underbyde hinanden på et marked i rivende udvikling. De fleste sælgere intet om kvaliteten, og har ingen erfaring med montering / produktion. De har deres informationer fra producenten, og prøver bare at tjene penge. 

Fix4u.dk har en meget professionel, effektiv og stabil Kinesisk leverandør som er ligeså kvalitetsbevidst som det lader sig gøre. Ejeren var en kort overgang ansat hos en forfærdelig leverandør som jeg handlede hos en kort periode omkring 2013. Både han og jeg var SÅ trætte af kvaliteten der, så han startede gudskelov selv forretning, og Fix4u var hans første kunde. I dag sælger han 50-70.000 skærme pr. md. Vi er vokset sammen, og ingen af os gider dårlige dele. Samarbejdet har eksisteret siden 2014, og er et vigtigt fundament for Fix4u, success, og årsag til at vi leverer både store og små partier af originale skærme til andre reparatører i DK, med laveste fejlrate.

Er du i tvivl om noget i denne forbindelse, så ring og spørg – 40305000